30.07. Smolensk – Tallinn

Nii raske oli täna hommikul üles tõusta, und oleks jagunud vist keskpäevani, kõik tagasisõidu hommikud oleme nii varakult startinud ja uneaega on väheks jäänud. Täna oligi meie viimane sõidupäev, kokku siis  5 päeva läbi Gruusia ja Venemaa. Venemaa on ikka liiga suur ja lai…..
Defualt 2
Meie GPS väsis viimasel päeval ära ja ei võtnudki pilti ette, õnneks ei olnud enam midagi keerulist… suund Pihkva poole, siis Nevel, Pustoshka, Ostrov ja sealt juba Petseri suunas Koidula piiripunkti. Kohati olime segaduses, tundus, et reisi alguses Ostrovist läbi sõites teed küll nii auklikud ei olnud, aga arvatavasti esimese päeva optimism varjutas kõik ebameeldivused, sest tee oli ikka sama. Praeguseks oli taguots juba tunduvalt hellemaks muutunud ja kõik konarused olid hästi tunda.
Defualt 4
Koidulas järjekorda praktiliselt polnud, saime kiirelt üle. Eesti piirivalvur oligi siis ainuke, kes konkreetselt küsis  dokumente näha, mis me Venemaa politseilt kaasa saime.
Defualt 6
Taas Eestimaal olles korraks mõtlesime, kas jääda ööbima Teedu maakoju Pääsnasse või pingutada Tallinnani, aga samas tundus see 280 km meie 7000 läbisõidetud kilomeetri suhtes nii tühine ja Siimu-igatsus oli ka nii suur, et võtsime ikka suuna otse Tallinna poole.   Nii ilus oli, muru on igal pool majapidamiste ümber ilusti niidetud, hoolitsetud aiamaad… Venemaal ja Gruusias sellist kommet ei ole, väga harva nägi midagi sellist.
Defualt 8
Ja ongi meie reis otsa saanud, oleme õnnelikult ja tervelt kodus tagasi, muljed on ainult positiivsed ja neid on palju…
Aitäh kõigile, kes meie reisile kaasa elasid. Special thanks Randelile ja Raulile, kes meie (eriti minu) kõhklusi ja kahtlusi valitud marsruudi osas maandasid ja oma positiivsete elamustega julgust juurde andsid!
Aitäh kõigile, kes meie reisile kaasa elasid. Special thanks Randalile ja Raulile, kes meie ( eriti minu) kõhklusi ja kahtlusi valitud marsruusi osas maandasid ja oma positiivsete elamustega julgust juurde andsid!
View Smolensk – Tallinn by teetp on Breadcrumbs Powered by Breadcrumbs: manage, edit and share GPS tracks for free.
Teedu ja Inge reisid background image