1.08. Lõpuks koju

Kuigi oleks tahtnud hommikul peale eilset väsitavat päeva kauem magada, ei saanud me seda endale lubada, sest tänase päeva lõpuks oli meil konkreetne siht nii aja kui ka koha osas. Nimelt tahtsime külastada sõjaväes olevat Raidot ja selleks pidime olema hiljemalt kell 17.00 Paldiskis. Hotellis pakuti meile hommikul lahkelt kohvi ja jogurtit, hoolimata sellest, et me hommikusöögist olime loobunud. Panime kiirelt asjad kokku ja asusime teekonna viimast lõiku läbima. See kujunes mõnusalt sündmustevaeseks. Väke snäkk Jekabpilsi Statoilis, mõned jalasirutuspausid Lätis ja olimegi Eesti piiril. Siin tegime peatuse koos einega. Piiril nägime umbes samapalju motomatkajaid kui kogu reisi jooksul kokku. See nätab, et Eesti on märksa populaarsem sihtpunkt meie poolt külastatud riikidega võrreldes.
Pilt 1
Pilt 2
Ka Eesti läbisime mõnusa tempoga. Kell 16.45 olimegi Paldiskis. Saime mõnusalt Raidoga lobiseda ja sõjaväe muljeid kuulata.
Pilt 3
Pilt 4
Paldiskis Tallinnasse teekond läks märkamatult. Lõpuks seisimegi jälle maja ees. Ring oli täis saanud. Läbisime kokku 10 riiki: Eesti, Läti, Leedu, Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia, Moldova, Ukraina ja Valgevene. Nägime palju ilusat loodust ja toredaid inimesi. Tegelikult peab tänama kõiki reisijate kaitsepühakuid, sest kogu reisi jooksul ei olnud meil ühtegi probleemi. Veel suured tänud kõgile, kes meie blogi lugesid ja meile toeks olid. Eriline tunnustus meie suurepärasele tsiklile Apriliale, kes selle raske koorma kehvadel teedel järjekindlalt sihtkohta kohale viis!
Teedu ja Inge reisid background image