28.07. Rostov – Jelets

Täna sõitsime Rostovist Jeletsi. Järjekordne tõsine sõidupäev – teekond 700 kilomeetrit.
Defualt 2
Defualt 3
Mingeid erilisi muljeid sellelt teekonnalt kaasa võtta ei ole. Tee on suuremalt jaolt 4-realine magistraal, seega kulusid kilomeetrid suhteliselt kiiresti. Siiski oli teel kaks kohta, kus tee muutus kitsaks 2-realiseks maanteeks ja lisaks veel läbis asulat. Selline kooslus tähendab sellel teel tõsist ummikut. (Ikka mitmeid kilomeetreid). Esimest kordea selle reisi jooksul pidin kasutama mootorratta eelist. Nimelt seda, et mahume ummikutest lihtsalt mööda sõitma. Vene autojuhid olid selles osas ka väga mõistvad, tõmbasid kõrvale ja andsid teed.
Defualt 5
Kolmanda ummiku läbisime sama meetodit kasutades Voronezis. Voronezist alates kulgesime juba mööda tuttavat teed. Tulime ju sama teed mööda.
Vaadates seda millise tempoga Moskva-Rostovi magistraali ehitatakse, siis võib arvata, et mõne aasta pärast on see täies pikkuses korralik magistraal. Ilmselt osalt ka tasuline, sest üks tasuline lõik on juba praegu ja teist ehitatakse juurde.
Õhtuks jõudsime juba tuttavasse Jeletsi Inturisti hotelli. Homme jälle teele, aga teekond enam nii pikk ei ole. Ehk on kõige raskemad sõidupäevad selleks korraks seljataga.
Defualt 7
View Rostov – Jelets by teetp on Breadcrumbs Powered by Breadcrumbs: manage, edit and share GPS tracks for free.
Teedu ja Inge reisid background image