11.09. Eesti – Läti – Leedu

Seekordse mototripi sihtpunkt on meie senistest reisidest Tallinnale kõige lähemal. Oleme teel Austriasse. Ja mis meie reisi veel teistest erinevaks teeb, on see, et me oleme seekord väikese seltskonnaga. Meie head sõbrad Katrin ja Patrik sõidavad meiega koos, nemad küll autoga, meie tsikliga, aga ikkagi on lahe söögikohtades ja ööbimiskohtades kokku saada ja muljetada.

Enne teeleminekut. Ready to go!
Enne teeleminekut. Ready to go!

Austria tuli meie plaanidesse umbes talvel. Patrik on Austriast pärit ja nagunii oli neil plaan sinna sõita. Meil ka selleks ajaks veel mingit kindlat reisisihti polnud ja sealt mõte koos üks mõnus trip ette võtta tekkiski.

Startisime Tallinnast pühapäeva hommikul kell 8.30. Ikla piiril tegime väikese kohvipausi, külm oli, 15-17 kraadi. Läti turistid, kes sealtpoolt Eestisse tulid olid kuidagi väga suviselt riides. Edasi sõites saime aru.., sealpool on suvi veel täies hoos. Terve päev nii Lätis kui Leedus oli 27-28 kraadi. Eestis pakkisin ma oma suveriided talveks juba kokku, aga kuulsin,et täna oli ka Tallinnas superilus ilm olnud. Väga mõnus, ega meil seda suvekest seekord väga palju ju ei antud. Loodetavasti jätkub seda soojalainet mõneks päevaks ikka veel.

Selfi
Selfi

Ööbimiskoha panime Siliaciai kämpingusse Lõuna-Leedus. Oleme siin juba kolmandat korda. Meile väga meeldib, mõnusalt rahulik, korralikud mugavustega majakesed, imeilus männimets ümberringi, kena järveke, kus me täna ka kiire supluse tegime :). Hinnad ka täiesti taskukohased. Nii et soovitame soojalt.

Esimene õõbimiskoht. Home for the first night.
Esimene õõbimiskoht. Home for the first night.

Ootame nüüd Katrinit ja Patrikut. Sõitsime täna pisut erinevat marsruuti pidi. Katrini emal on sünnipäev ja nad sõitsid Karksi-Nuiast läbi, meie aga läksime Tallinnast läbi Pärnu otse Riia peale. Loodame, et nad siin metsade vahel ära ei eksi, teeviitadega pole siin just laiutatud ja õues on kottpime.

01-4
Õhtune järv. Lake in the evening.

Mõnus! Nice!
Mõnus! Nice!

Homme sõidame läbi Poola. Tänane teekond oli 670 km.

Teedu ja Inge reisid background image