21.07. Teine päev Tbilisis

Tänase päeva võtsime väga rahulikult. Hommikul magasime kaua. Hommikusöögi sõime alles kella 11 paiku. Ka meie pererahvas oli täna kodune. Tbilisi poole startisime alles peale lõunat. Linna viis meid pereisa, kes meid teeservast marsat oodates üles korjas. Esimest korda oli võimalus nautida tõelist Gruusia autosõitu. See oli täpselt niisugune, nagu me arvasime – väga hektiline ja kiire.
Foto10-1

Foto10-2

Tbilisis sõitsime mägiraudteega ülesse mäkke, kus asus lõbustuspark. Park oli väga ilus ja täis erinevaid atraktsioone. Ainus, mis puudus, olid külastajad. Inimesi küll oli, aga vähevõitu. Ilmselt on kogu see värk kohalike jaoks ikka liiga kallis. Meie võtsime asja rahulikult – tegime tiiru vaaterattaga ja nautisime siin esimest korda šašlõkki.

Foto10-3

Foto10-4

Hiljem jalutasime veidi linnas, Inge shoppas natuke ja tulimegi koju tagasi. Homme jälle siis teele.

Foto10-6

Foto10-5

Teedu ja Inge reisid background image