16.07. Buist Kirovisse

Oleme Kirovis. Istume hotellis Imperial ja joome shampanjat. Kolmas sõidupäev on edukalt selja taga. Päev oli raske ja seega väärib ka tähistamist.

(Grand) hotel Imperial
(Grand) hotel Imperial

Oleme üsna väsinud, seega on ka jutt suhteliselt lühike. Eile õhtul tegelesime teekonna valikuga. Esmane variant osutus liiga ekstreemseks, sest seal lihtsalt õiget teed ei olegi. Mis seal on sellest võib saada pildi järgnevast videost. Nautisime meiegi seda videot ja otsustasime teise tee kasuks.

Ka see teine tee oli halvimatest parim. Kokkuvõte on see, et kui soovite juustu, siis on võib-olla Kostroma oblast õige koht, aga kui soovite korralikku autoteed, siis ei ole mõtet siia tulla. Meie teekond jätkus jällegi mööda täidetud aukudega s.t. muhklikku teed.

No comments
No comments

Yandex maps soovitas teekonnas otseteed, mis hoidis kokku ca 100 km. Selle lõike juures sain ära kasutada paljud eelmisel aastal õpitud sõiduvõtted. Pildid räägivad siin rohkem kui sõnad.

03-03
Üllatus. Surprise

Kui lõppes Kostroma oblast, siis läksid ka teed paremaks. Vahepeal sõitsime ka koos jalgratturitega, kes osalesid üritusel Red Bull Trans Siberian Extreme. See on väike rattasõit Moskvast Vladivostoki. Nende kodulehe andmetel on see maailma pikim rattavõstlus.

Seli i poeli
Seli i poeli

Õhtuks jõudsimegi Kirovisse. Sõime lähedalasuvas sööklas Seli-Pojeli ja lugesime tänase päeva edukalt lõppenuks.

Total distance: 647.97 km

1 comment

  1. Katrin — 17. Jul 2015 at 07:04

    Uhhh tõesti isegi küntud põld on ilusam 🙂
    jaksu ja sitkust teile….
    Olge tublid..

    tervitused kaaaa:)
    Katrin

Comments are closed.

Teedu ja Inge reisid background image