1.08. Edasi kodu poole: Petropavlovsk-Tsheljabinsk

Täna oli üks tavaline sõidupäev. Alustasime hommikul teekonda Petropavlovskist (mille õige nimi on hetkel hoopis Petropavl). Umbes 60 km sõitu ja olimegi Vene piiril. Piiri ületamine kulges ilma vahejuhtumiteta. Keegi meiega ei norinud, ainult mõlema poole peal küsiti, kas mul relv on kaasas. Ütlesin, et ei ole ja see sobis :).

Vene poole peal läksid teed paremaks ja autosid tuli juurde. Igatahes võrreldes Kasahstaniga läksid kilomeetrid palju kiiremini. Lisaks avastasime peale piiriületust, et olime võitnud ka tunni järgmisesse ajavööndisse jõudmisega. Kuna teel oli palju aeglaseid veokeid, siis tegime puhkepause vähem kui tavaliselt. Põhjus lihtsalt see, et ei raatsinud juba seljataha jäetud autosid uuesti endast mööda lasta.

Väike paus. A little paus
Väike paus. A little paus

Meeldivaks üllatuseks oli hotell Tsheljabinskis. Hoolimata veidi nurgatagusest asukohast on tuba väga mõnus koos kõigi mugavustega. Perenaine organiseeris meile suurepärase õhtusöögi.  Lisaks on veel siin ka piisavalt kiire internet, et teha Skype kõnesid. Nii, et lihtsalt naudime.

Fantastiline õhtusöök. Fantastic dinner
Fantastiline õhtusöök. Fantastic dinner

Kuna väsimus on kontides, siis linnaga tutvusime kahjuks küll vaid Wikipedia vahendusel. Igatahes peaks siin elama veidi üle miljoni elaniku ja lisaks on siin veel ka palju tööstust ja tehaseid.

Uus õhtu, uus linn, uus hotell. New evening, new city, new hotel
Uus õhtu, uus linn, uus hotell. New evening, new city, new hotel

Homme liigume edasi Bashkiiriasse, aga sellest juba järgmises postituses.

Lisaks veel ka meie teekonnalogid:

Total distance: 532.38 km

Total distance: 8381.97 km

2 comments

  1. Raimond Voloshin — 3. Aug 2015 at 12:07

    Isegi meie Hell’s Angels kardavad sellist reisi. Ray

    Reply

    1. admin — 3. Aug 2015 at 17:45

      Tegelikult ei ole siin midagi karta:)

      Reply

Leave a Reply

Teedu ja Inge reisid background image